Nota legal, política de privacitat i cookies

Política de privacitat

Nota legal

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web https : //moybu.com , del qual és titular i propietari MOYBU, SCP.

La navegació pel lloc web li atribueix a vostè la condició d'USUARI del mateix i suposa la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part del propietari del lloc web, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d'aquest lloc web.

L'usuari, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal, i respondrà davant el propietari del lloc web o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, i el propietari del lloc web denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.

El propietari del lloc web, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informa que:

 • La seva denominació social és MOYBU, SCP
 • El vostre nom comercial és MOYBU
 • El vostre NIF és J55560593
 • El vostre domicili social està situat a la plaça González Isla, núm. 10 3er 2a, 43895 L'Ampolla, Tarragona

Per a comunicar-se amb nosaltres, hem posat a la seva disposició 4 formes de contacte que us indiquem a continuació:

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, el propietari del lloc web pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web a la d'omplir el formulari.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al propietari del lloc web i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del propietari del lloc web i no emprar-los per, entre d'altres:

 • Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei oa l'ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics del propietari del lloc web o de terceres persones, així com obstaculitzar l'accés a altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el propietari del lloc web presta els seus serveis.
 • Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris oa àrees restringides dels sistemes informàtics del propietari del lloc web o de tercers i, si s'escau, extreure informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del propietari del lloc web o de tercers.
 • Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 • Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial, sense que n'hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany al propietari del lloc web o dels seus respectius autors, sense que puguin entendre cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes , ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del propietari del lloc web o dels seus respectius propietaris, sense que pugui entendre que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre el propietari del lloc web i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part del propietari del lloc web de seus continguts o serveis.

El propietari del lloc web no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base dels mateixos.

D.1) Exclusió de garanties i de responsabiidad en l'accés i la seva utilització

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

El propietari del lloc web exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
 • La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, ia manera d'exemple, el propietari del lloc web no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, el propietari del lloc web declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. El propietari del lloc web no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats, ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. El propietari del lloc web no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.

D.2) Condicions d'accés i utilització

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació al propietari del lloc web identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

D.3) Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

Quan precisem obtenir informació per la seva banda, sempre li demanarem que ens la proporcioni voluntàriament de forma expressa. Les dades seran recollides a través dels formularis de recollida de dades del lloc web o altres vies.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable: MOYBU, SCP
 • Dades del contacte per exercir els seus drets: Plaça González Isla, núm. 10 3er 2a, 43895 L'Ampolla (Tarragona). info@moybu.com
 • Finalitat: Atendre les seves consultes. Prestar els serveis sol·licitats.
 • Legitimació:
  • Demanda de serveis, Execució d'un contracte.
  • Consentiment de l'interessat.
 • Destinataris: Persones físiques o jurídiques directament relacionades amb el responsable i instàncies amb obligació legla. No es comunicaran dades a tercers, excepte per obligació legal.
 • Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l'adreça del responsable del tractament.
 • Procedència: El propi interessat.
 • Informació addicional: Podeu consultar infortmación addicional en la secció Política de privacitat i protecció de dades.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva funcionalitat, recopilar estadístiques anònimes i integrar-se amb altres serveis. Si el vol, pot consultar la nostra Política de cookies.

Les presents condicions es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.

Política de privacitat i protecció de dades
 • Identitat: MOYBU, SCP
 • NIF: J55560593
 • Direcció postal: Plaça González Isla, número 10, 3er 2a. 43895 L'Ampolla (Tarragona)
 • Telèfon: 644.507.478
 • Correu electrònic: info@moybu.com

En MOYBU, SCP, propietari del lloc web, tractem les seves dades personals amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal relacionada, atendre les seves consultes, així com, en cas d'acceptar-, l'enviament de comunicacions comercials.

Les dades es conservaran mentre vostè no ens sol·liciti la seva supressió i en qualsevol cas durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Les bases legals que legitimen el tractament de les seves dades per part nostra són:

 • Execució d'un contracte o demanda de serveis: Prestació dels serveis sol·licitats
 • Consentiment de l'interessat: Enviament de comunicacions comercials i atendre les seves consultes.

Persones o entitats directament relacionades amb el responsable (assessoria fiscal i comptable, bancs, proveïdors de serveis amb el degut contracte de prestació que prescriu l'article 28 RGPDUE), i entitats i instàncies amb les quals existeixi obligació legal.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a MOYBU, SCP estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les fins que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, MOYBU, SCP deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o el exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com la portabilitat de les seves dades, que pot exercir en la direcció del propietari del web.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En el cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Dades identificatives:

 • Nom i cognoms
 • Direcció postal
 • DNI, NIF o CIF
 • Telèfon/s
 • Direcció de correu electrònic.
 • signatura o signatura electrònica

Dades bancàries:

Totes les necessàries per a la gestió i / o domiciliació de cobraments i pagaments, com el número de compte bancari, mitjans de pagament electrònics i / o virtuals i altres mitjans de pagament.

Categories de dades especials:

No es tracten categories especials de dades personals (és a dir, aquelles dades que revelin l'origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l'afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l'orientació sexual d'una persona física).

Un altre tipus de dades:

 • No es tracten altres tipus de dades.
 • No es tracten dades especialment protegides.
Política de Cookies

A causa de l'entrada en vigor de la modificació de la "Llei de Serveis de la Societat de la Informació "(LSSICE) establerta pel Reial Decret 13/2012, és d'obligació obtenir el consentiment exprés de l'usuari de totes les pàgines web que utilitzen galetes abans que aquest navegui per elles.

Les galetes i altres tecnologies similars com ara local shared objects, flash cookies o píxels, són eines utilitzades pels servidors web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus visitants, així com per oferir un correcte funcionament del lloc.

Mitjançant l'ús d'aquests dispositius es permet al servidor web recordar algunes dades referents a l'usuari, com les seves preferències per a la visualització de les pàgines d'aquest servidor, productes que més li interessen, etc.

Segons la directiva de la UE, les galetes que requereixen el consentiment informat per part de l'usuari són les galetes analítiques i les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i aquelles necessàries per a la prestació d'un servei expressament sol·licitat per l'usuari.

Les galetes es poden agrupar en cinc grans grups:

 • Galetes analítiques: recullen informació de l'ús que es realitza del lloc web.
 • Galetes socials: són aquelles necessàries per a xarxes socials externes.
 • Galetes d'afiliats: permeten fer un seguiment de les visites procedents d'altres webs, amb les que el lloc web estableix un contracte d'afiliació (empreses d'afiliació).
 • Galetes de publicitat i comportamentals: recullen informació sobre les preferències i eleccions personals de l'usuari (retargeting).
 • Galetes tècniques i funcionals: són les estrictament necessàries per a l'ús del lloc web i per a la prestació del servei contractat.

El nostre lloc web utilitza galetes dels diferents tipus esmentats en l'apartat anterior.

El nostre lloc web utilitza galetes dels diferents tipus esmentats en l'apartat anterior.

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al teu ordinador mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al teu ordinador.